Почистване на мазета и тавани – Хамали Стоянов

Почистване на мазета и тавани на цена до 50 лева.

Имате нужда да се отървете от вече свалената дограма която е сложена в мазето или тавана при последния ремонт, както и генерираните строителни отпадъци? Предварително трябва да знаете, че този вид отпадъци е необходимо да се изхвърлят на специално определени за целта сметища. Фирмите за почистване на мазета и тавани предлагат този вид услуги на цена до 50 лева за София.

Почистване на тавани и мазета

Там отпадъците се рециклират по начин, който няма да замърси околната среда. В състава на повечето строителни отпадъци има опасни химични вещества, които оказват отрицателно влияние върху природата и здравето на всички, които са в пряк допир с тях.

Ако трябва да махнете мокета от стаята, ще ви трябват горелка и шпакла. Така, обаче, при горенето се отделят редица вредни вещества, които причиняват редица заболявания, най- страшното от които е рак. Нали не си мислите, че ако изхвърлите този отпадък сред природата, няма да има лоши последствия.

Разбира се, не само мокета е вреден за околната среда. Изолациите също съдържат множество вредни вещества, същото се отнася за бетона, плочките, керамиката. Всички те имат радиоактивни лъчения.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *