Фирма за изхвърляне на стари мебели НАЙ-ЕВТИНО

Фирма за изхвърляне на стари мебел – Братя Хамали Стоянов

Hamali-Stoyanov.com предлага евтино изхвърляне на стари мебели и електроуреди в София. Извозване на стари мебели от промишлени сгради, болници и частни жилища. Изнасяне на мебели от високи етажи, почистване на мазета и тавани.

Фирма за изхвърляне на стари мебели НАЙ-ЕВТИНО

Мебелите се изхабяват или износват и става негодни за ползване, поради, което трябва да бъдат подменени с нови. Замисляли ли сте се, обаче какво да правите с тях? В домашни условия, повечето хора предпочитат да запазят старите си мебели и да ги съхранят на село или друго място, за да могат да ги използват отново, ако им се наложи, но някак си този вариант не върви, ако става дума за мебели от промишлени сгради, предприятия, болници или друго обществено заведение. Ако притежавате промишлена сграда, предприятия или друга обществена сграда и не знаете какво да правите със старото си обзавеждане, обадете се на специализирана фирма, която ще се погрижи за него, още в същия ден, ако, е възможно. Ангажирайте някоя фирма, която предлага изхвърляне на стари мебели от промишлени сгради, болници, предприятия и т.н. С нейна помощ, Вие ще се отървете от ненужните вещи, бързо и лесно.

Изхвърлянето на стари мебели от обществени сгради, протича по следния начин: мебелите се натрошават и натоварват на камион, който ще ги закара до специализираното сметище за депониране. Масова практика, е по-обемните мебели, като бюра, секции, гардероби и т.н. да се натрошават, за да може да се използва максималния капацитет на каросерията на камиона. По този начин, камиона ще събере много повече мебели, което пък от своя страна ще доведе до по-малко курсове до сметището. В случаи, че става дума за изхвърляне на стари мебели от държавни институции или болнични заведения, е възможно изхвърлянето на мебелите да протече по-етапно, за да не се затваря сградата.

Цените за изхвърляне и извозване в никакъв случай не са големи. Сумата се определя от обема на изхвърлените мебели но не повече от 50 лева, към които се добавя цената за гориво и наем на транспортното средство. С наемането на професионална фирма, която да се погрижи за старите мебели и обзавеждане, Вие си гарантирате, че всичко около тяхното изхвърляне и демонтиране ще премине по възможно най-добрия, бързия и безопасен начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *