Демонтиране и извозване на кухненски шкафове до 50 лева

Хамали Стоянов предлага демонтиране и извозване на кухненски шкафове да цена до 50 лева

Демонтаж на кухня с Хамали СтояновВъзползвай се от нашите изгодни оферти за извозване на кухненски шкафове – долни и горни на цени от 10 до 50 лева. Цената включва демонтаж на горни шкафове от стените, изнасяне и извозване до сметище. Ако все пак желаете да се изнесат и други мебели като: диван, гардероб, маса, легло – това няма да ви струва нищо!

Ние от Хамали Стоянов ви гарантираме бързо и качествено обслужване на цени до 50 лева за София. Разчитайте на нашата коректност по отношение на договорените цени. Приемаме и спешни поръчки за изпълнение от днес за днес, както и събота и неделя на цени до 50 лева.

Хамали Стоянов предлагат, демонтиране и извозване на кухненски шкафове, стара дограма и стари мебели в София.

Демонтажът на старото остъкление е трудоемко занятие. За щастие дървените рамки се разделят на отделни части, а касата и част от стената е необходимо частично да се разруши, за да може да се извърши коректен монтаж на новата конструкция. Вследствие на това се образува голям строителен отпадък който може да се съчетае с демонтиране и извозване на кухненски шкафове. А, и демонтираната стара дограма и стъкла са доста обемни и да се изнесат на площадката пред дома не може.

Ние от Хамали Стоянов, ще се заемем с извозване на стара дограма, кухненски шкафове и строителен отпадък. Фирмите за хамалски услуги отдавна са се заели с тази дейност – извозване и утилизация на дограма и строителен отпадък след извършване на строително монтажни работи. В стойността на услугата се включва, изнасяне на старата дограма и строителният отпадък. Хамалите се занимават с извозване на стара дограма и строителен отпадък на предвидените полигони за смет, използвайки специализиран транспорт. След като всички работи бъдат извършени, бригадата хамали със специален транспорт ще извозят строителният отпадък и дограма, до полигона за смет.

Демонтаж на кухня Хамали Стоянов

Ако решите да оставите старата дограма до контейнерът за битови отпадъци, вие ще получите:

-Голяма глоба;

-Товаро/разтоварна работа;

-Извозване за утилизация;

Последното обстоятелство значително увеличава сумата на глобата. Самия факт от необходимост от ходене по инстанции, съставяне на обяснения, материалните загуби и нерви.

Не експериментирайте, а се обърнете към фирма за хамалски услуги.

Етапи на работа:

-Подготовка на помещенията за започване на работа. При необходимост хамалите ще предоставят опаковъчни материали за защита предметите на интериора от строителният прах;

-Демонтаж;

-Реставрация на отворите на дограмата;

-Почистване на отпадъците;

-Транспорт и извозване;

– Доставка на старата дограма за утилизация;

Хамалите с удоволствие ще ви помогнат при изпълнение на всеки етап. Освен това, всеки клиент, сам определя времето за провеждане на работата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *